Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Bedrifter og naringseiendom b394f7feade86a1c10b6758175707396Ta kontakt med oss nå for en uforpliktende og gratis samtale eller inspeksjon. Gå til vår kontaktside.

I «forskrift om skadedyrbekjempelse» Kapittel II, §2-1 og §2-2, plikter eier eller bruker av bygning, innretning m.m. å iverksette tiltak for å forebygge, oppdage og utrydde skadedyr. Vi hjelper dere med internkontrollen. Kontakt oss i dag, for en uforpliktende inspeksjon.

12315_Brosjyreark_bedrifter

Pålagt internkontroll

Dere er pålagt internkontroll rundt skadedyr, og må skriftlig dokumentere for tiltak og rutiner.

Brann og vannskader for millioner

Hvert år forårsaker skadedyr skader for enorme summer. Dere er forpliktet til å tenke preventivt. Ikke bare på grunn av forsikringsdekningen i etterkant. Husk at liv og helse også kan stå på spill. Skadedyr skaper også dårlig rykte og verdiforringing.

Fokuser på deres kjernevirksomhet

La PELIAS Norsk Skadedyrkontroll AS bistå dere med internkontroll skadedyr. Tenk sikkerhet og verdiøkende arbeid. Kontakt oss allerede i dag for en uforpliktende inspeksjon.

Vi hjelper dere

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll AS har har lang erfaring, og har spesialisert seg på å bistå bedrifter og industri m.m med deres internkontroll mot skadedyr. Vi bekjemper skadedyrene, utplasserer deteksjonsutstyr, som jevnlig blir inspisert. Rapport blir skrevet etter hvert inspeksjonsbesøk, og levert dere i form av papirrapport og e-post. I tillegg blir rapporten lagret på en tilgjengelig database. Dette fungerer som dokumentasjon av deres internkontroll.

Gratis inspeksjon

Kontakt oss i dag, for en gratis inspeksjon. Alle bygninger er ulike. Derfor gjennomgår vår representant lokalitetene, og utarbeider i samarbeid med dere, et tilbud på spesialtilpasset serviceprogram.

kontakt PELIAS Norsk Skadedyrkontroll

Ta kontakt med oss nå for en uforpliktende og gratis samtale eller inspeksjon. Gå til vår kontaktside.