Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Skadedyr i catering

Gjett hvem som kommer til middag?

Ta kontakt med oss nå for en uforpliktende og gratis samtale eller inspeksjon. Gå til vår kontaktside.

PELIAS kjenner den svært konkurransepregede serveringsnæringen, dens reguleringer og utfordringer.
Vårt skreddersydde IPM (integrert skadedyrkontroll) program fremmer preventive tiltak fremfor bekjempende tiltak. Våre sertifiserte teknikere vil tilpasse et program til deres spesielle behov. Vi hjelper dere med å imøtekomme de strenge internkontroll kravene til hygiene og skadedyr.

Skadedyr liker å spise ute like mye som det mennesker gjør. Bortsett fra at skadedyr ikke reserverer bord, og at det er du som betaler regningen.

Klagene du ikke har råd til å få:

Hvis kunder er misfornøyde med hygienen vil de spise andre steder ved neste restaurantbesøk….det vil også deres venner!! Nittiseks prosent av kunder som ser et skadedyr vil ikke klage til betjeningen, men vil raskt spre nyheten til gjennomsnittlig ti mennesker. Dette gir direkte virkning på bunnlinjen i selskapet. Faste gjester utgjør opptil 80% av restauranters årlige salg.
En avtale med ABS Skadedyrkontroll kan være viktig for omsetningen i bedriften, forhindre stenging, og ikke minst ivareta deres gode rykte. Har dere egentlig råd til å la være?

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll AS bistår dere med å overholde deres forpliktelser i henhold til IK-MAT:
La ikke skadedyrene overraske deg, vær i forkant av problemene!
En avtale med PELIAS sikrer både miljø og trivsel i tillegg til at den kan spare dere for betydelige utgifter. En lav årlig pris kan falle mye rimeligere ut enn til stadighet å foreta en dyr total bekjempelse mot et tilbakevendende problem. Vi gir våre beste priser på slike avtaler.

Servicevtalen:

I programmet inngår følgende:

Innledende kontroll:
Kontroll av lokaler og bygninger, hvor skadedyr er påvist innendørs, for å avdekke årsakene, samt mulige inntrengningsveier.

Faste inspeksjonsbesøk:
Med utskiftning og supplering av bekjempelsesmidler og grundig ettersyn etter skadedyr. Inspeksjonsintervaller etter avtale og behov.

Ubegrenset tilkalling:
Hvis problemer oppstår i kontraktperioden, og dette er avtalt.

Tilstandsrapporter:
Skriftlige tilstandsrapporter skrives ved hver inspeksjon.

kontakt abs skadedyrkontroll

Kanskje er problemet enkelt å løse, og vi er ferdige på en halv time. Kanskje du behøver bedre oppfølging. Uansett hva som er ditt problem, kan vi hjelpe deg. Ring oss for en utredning om dette. Ta kontakt med oss nå, for en uforpliktende og gratis inspeksjon. Gå til vår kontaktside.