Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

selge bolig med skadedyrKontakt oss for en uforpliktende prat. Gå til vår kontaktside.

Har du oppdaget maur eller andre skadedyr før du skal selge? Et godt juridisk råd, løs problemene før du selger boligen!

PELIAS er daglig involvert i situasjoner, hvor folk skal selge boligene sine med «skadedyr», og tilsvarende hvor folk nettopp har kjøpt bolig med «skadedyr».

Det er ingenting som er mer frustrerende enn å oppdage skadedyr i den nye boligen. Det første som skjer er at disse menneskene setter seg i forsvarsmodus, og benytter eierskifteforsikringen sin. Forståelig nok… og så begynner ballen å rulle.

Store erstatningssummer

De siste årene har det vært flere eksempler, hvor kjøp er hevet, og hvor store erstatningssummer er utbetalt. Dette på grunn av «skadedyr», som strengt tatt er ganske ufarlige, og som ofte ville ha vært bekjempet på en rask og rimelig måte av PELIAS Norsk Skadedyrkontroll AS.

Egenerklæring ved salg

I egenerklæringsskjemaet, som normalt fylles ut i forkant av et salg, skal selger oppgi hvorvidt de har hatt problemer med forskjellige insekter og gnagere. Hva skal man egentlig skrive i dette feltet? Hva bør egentlig oppgis? Rettere sagt, hvor går grensen mellom uskyldige insekter og det som defineres som skadedyr?

En flue som flyr inn av vinduet om sommeren. Skal det oppgis i skjemaet? Neppe. 

Hva hvis du oppdager insekter, og du ikke vet hva dette er. Skal du da oppgi dette? Det bør du nok, siden du ikke er i stand til selv å vurdere alvorligheten. 

Uforpliktende samtale med eksperten

Derimot, så kan du kontakte PELIAS Norsk Skadedyrkontroll AS i dag for en uforpliktende samtale om det du opplever. Vi kan også foreta en konsultasjon hos deg, og rapportere rundt problemet. Da er du jo med en gang mye nærmere et svar på hva du skal gjøre. Vi kan også bekjempe problemet for deg, med dokumentasjon som du kan vedlegge.

Uansett, så bør du alltid rapportere sannheten. 

kontakt abs skadedyrkontroll

Ta kontakt med oss nå for en uforpliktende samtale eller inspeksjon. Gå til vår kontaktside.