Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Naringsmiddelbedrifter og skadedyrproblemer

Ta kontakt med oss nå for en uforpliktende og gratis samtale eller inspeksjon. Gå til vår kontaktside.

Tøffe krav, og høye forventninger. Skadedyr hører ikke hjemme i næringsmiddel-industrien. PELIAS Norsk Skadedyrkontroll vet at innsatsen er høy.

Skadedyr hos næringsmiddelindustri / næringsmiddelprodusenter

Næringsmiddelindustri er et av de mest utfordrende miljøene for skadedyrkontroll. Kravene til skadedyrkontroll er høye, og behandlingsmulighetene er begrensede. Bruk av insektmidler er ofte ikke en valgmulighet. Våre sertifiserte teknikere tilrettelegger og skreddersyr en løsning etter din bedrifts helt spesielle behov.

Mange innganger og høy aktivitet gjerne hele døgnet gjør at næringsmiddelindustri er særlig sårbare overfor skadedyr. Områdene for lagring, transport og behandling av næringsmidler er ideelle formeringssteder for skadedyr.

Kontroll av Næringsmiddelindustri er høyt prioritert.

  • For å beskytte forbrukerne, eksisterer flere statlige kontrollorganer. Alle bedrifter som behandler næringsmidler, er pålagt å føre internkontroll mot skadedyr.
  • Bedriftene må i sitt intern-kontrollsystem kunne dokumentere inspeksjoner, bekjempelse og andre tiltak for å opprettholde et skadedyrfritt og hygienisk miljø.
  • Nøye gjennomgang av bedriften, faste inspeksjoner, og skriftlig dokumentasjon er en del av vårt program som tilfredsstiller de strenge statlige krav.
  • Våre skriftlige rutiner og rapporter kan fremvises deres kunder som bevis på høy kvalitet, og bevissthet rundt skadedyr og hygieneproblematikken.

Skadedyr i servering og cateringSkadedyr i servering og catering

Gjett hvem som kommer til middag? PELIAS Norsk Skadedyrkontroll kjenner den svært konkurransepregede serveringsnæringen, dens reguleringer og utfordringer.

Vårt skreddersydde IPM (integrert skadedyrkontroll) program fremmer preventive tiltak fremfor bekjempende tiltak. Våre sertifiserte teknikere vil tilpasse et program til deres spesielle behov. Vi hjelper dere med å imøtekomme de strenge internkontroll kravene til hygiene og skadedyr.

Skadedyr liker å spise ute like mye som det mennesker gjør. Bortsett fra at skadedyr ikke reserverer bord, og at det er du som betaler regningen.

Klagene du ikke har råd til å få:

Hvis kunder er misfornøyde med hygienen vil de spise andre steder ved neste restaurantbesøk….det vil også deres venner!! Nittiseks prosent av kunder som ser et skadedyr vil ikke klage til betjeningen, men vil raskt spre nyheten til gjennomsnittlig ti mennesker.

Dette gir direkte virkning på bunnlinjen i selskapet. Faste gjester utgjør opptil 80% av restauranters årlige salg.

En avtale med PELIAS Norsk Skadedyrkontroll kan være viktig for omsetningen i bedriften, forhindre stenging, og ikke minst ivareta deres gode rykte. Har dere egentlig råd til å la være?

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll AS bistår dere med å overholde deres forpliktelser i henhold til IK-MAT: La ikke skadedyrene overraske deg, vær i forkant av problemene!

En avtale med ABS sikrer både miljø og trivsel i tillegg til at den kan spare dere for betydelige utgifter. En lav årlig pris kan falle mye rimeligere ut enn til stadighet å foreta en dyr total bekjempelse mot et tilbakevendende problem. Vi gir våre beste priser på slike avtaler.

Serviceavtalen

I programmet inngår følgende:

Innledende kontroll:
Kontroll av lokaler og bygninger, hvor skadedyr er påvist innendørs, for å avdekke årsakene, samt mulige inntrengningsveier.

Faste inspeksjonsbesøk:
Med utskiftning og supplering av bekjempelsesmidler og grundig ettersyn etter skadedyr. Inspeksjonsintervaller etter avtale og behov.

Ubegrenset tilkalling:
Hvis problemer oppstår i kontraktperioden, og dette er avtalt.

Tilstandsrapporter:
Skriftlige tilstandsrapporter skrives ved hver inspeksjon.

Kanskje er problemet enkelt å løse, og vi er ferdige på en halv time. Kanskje du behøver bedre oppfølging. Uansett hva som er ditt problem, kan vi hjelpe deg. Ring oss for en utredning om dette.

kontakt abs skadedyrkontroll

Ta kontakt med oss nå for en uforpliktende og gratis samtale eller inspeksjon. Gå til vår kontaktside.