Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Skadedyr i Borettslag og sameierTa kontakt med oss nå for en uforpliktende og gratis samtale eller inspeksjon. Ring oss gratis på 33 33 00 00 eller gå til vår kontaktside.

I fjor ødela skadedyr for nærmere 100 millioner kroner i norske hjem. Bare noen få har en forsikring som dekker slike skader. Særlig baderommet er utsatt. Beregninger forsikringsselskapet IF har gjort viser at de totale skadedyrskadene er på rundt 100 millioner kroner. Maur og biller trives best i fuktige og varme omgivelser, og skadene på baderom kan bli svært store. Rotter er et annet problem. De formerer seg raskt, og kan forårsake skader på boligen for flere hundre tusen.

Utdrag fra boligsamvirket.no

borettslag-sameier-boligselMange branner med ukjent årsak forårsakes sannsynlig vis av rotter og mus som gnager på ledninger.

I ”forskrift om skadedyrbekjempelse” Kapittel II, §2-1 og §2-2 fastsatt av Sosial og helsedepartementet 21.12.2000 plikter borettslag, sameier og boligselskaper å iverksette nødvendige tiltak for å forebygge, oppdage og utrydde skadedyr.

ABS Skadedyrkontroll AS bistår dere med å overholde disse forpliktelsene.

La ikke skadedyrene overraske deg, vær i forkant av problemene!

En eiendomsavtale med PELIAS Norsk Skadedyrkontroll sikrer både miljø og trivsel i tillegg til at den kan spare dere for betydelige utgifter. En lav årlig pris kan falle mye rimeligere ut enn til stadighet å foreta en dyr total bekjempelse mot et tilbakevendende problem. Vi gir våre beste priser på slike avtaler.

Eiendomsavtalen

I programmet inngår følgende:

Bygningskontroll: Kontroll av bygninger hvor skadedyr er påvist innendørs, for å avdekke mulige inntrengningsveier.

Faste inspeksjonsbesøk:
Med utskiftning og supplering av bekjempelsesmidler og grundig ettersyn etter skadedyr. Inspeksjonsintervaller etter avtale og behov.

Ubegrenset tilkalling:
Hvis problemer oppstår i kontraktperioden, og dette er avtalt.

Tilstandsrapporter:
Skriftlige tilstandsrapporter skrives ved hver inspeksjon.

Kanskje er problemet enkelt å løse, og vi er ferdige på en halv time. Kanskje du behøver bedre oppfølging. Uansett hva som er ditt problem, kan vi hjelpe deg. Ring oss for en utredning om dette.

Ta kontakt med oss nå for en uforpliktende og gratis samtale eller inspeksjon. Ring oss gratis på 33 33 00 00 eller gå til vår kontaktside.