Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Temaboks gul BedriftsserviceTa kontakt med oss nå for en uforpliktende og gratis samtale eller inspeksjon. Gå til vår kontaktside.

Er driftsstans dyrt for din bedrift?

Har du noen gang vurdert hva en driftsstans, som en følge av skadedyr, vil koste bedriften din? For eksempel mus som gnager over kabler. Sannsynlig vis er svaret, at det vil du ikke en gang tenke på. Hvorfor vurderer du ikke da en serviceavtale på skadedyrkontroll? Noen tusenlapper i året tror jeg helt sikkert en slik sikring er verd.

Pålagt internkontroll mot skadedyr

Du visste kanskje heller ikke at det finnes en forskrift som pålegger eiere av bygninger, å skriftlig dokumentere i sitt internkontrollsystem at de gjør tiltak for å forebygge, oppdage og utrydde skadedyr. Dette står i “Forskrift om skadedyrbekjempelse”. PELIAS Norsk Skadedyrkontroll AS kan hjelpe med denne internkontrollen.

Tapt forsikringsdekning

Når det brenner, og forsikringsselskapet spør etter internkontrollrutinene deres rundt skadedyrkontroll. Da er gode løsninger dyre. PELIAS Norsk Skadedyrkontroll AS kan hjelpe med denne internkontrollen.

Uforpliktende inspeksjon

Det må være formålstjenlig for din bedrift Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale eller inspeksjon. Da får vi utredet løsninger og priser.

Hva inngår i en typisk serviceavtale:

Bygningskontroll:
Kontroll av bygninger hvor skadedyr er påvist innendørs, for å avdekke mulige inntrengningsveier.

Faste inspeksjonsbesøk:
Med utskiftning og supplering av bekjempelsesmidler og grundig ettersyn etter skadedyr. Inspeksjonsintervaller etter avtale og behov.

Ubegrenset tilkalling:
Hvis problemer oppstår i kontraktsperioden, og dette er avtalt.

Tilstandsrapporter:
Skriftlige tilstandsrapporter skrives ved hver inspeksjon.

kontakt abs skadedyrkontroll

Ta kontakt med oss nå for en uforpliktende og gratis samtale eller inspeksjon.Gå til vår kontaktside.