Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Skadedyr i kjopesenter og garasjeanlegg

 

Kjøpesentre er nærmest å betrakte som samfunn på størrelse med små norske byer. Alt som tilbys i en liten by kan ofte kjøpes i et senter. Derfor blir slik skadedyrkontroll ofte en komplisert oppgave. Noen ganger er også kjøpesentre koblet sammen med boligkomplekser. Skadedyrene kan forekomme fra toppen av taket, til bunnen av garasjeanleggene.

Det er en konstant strøm av mennesker, varer og mat på vei ut og inn av et kjøpesenter. All skadedyrproblematikk du finner i en by, finner du under ett og samme tak. Restauranter kan få problemer med fluer, matvareinsekter, kakerlakker.

Klesbutikkene tar med seg tekstilskadedyrene.

På takene er det som oftest dueproblemer som bemerker seg. De sitter på takbeslag og gesimser og griser til fasadene. Duer er en stor utfordring.

Garasjeanleggene er ofte angrepet av rotter som tar seg opp via kloakken. Derfor har de fleste garasjeanlegg serviceavtaler mot rotter. I tillegg skaper ofte duer store problemer også i garasjeanleggene. Der er det ofte fri tilgang og godt og varmt. Når du først har fått et problem med duer, kan det være vanskelig å løse problemet. Vi utreder mer grundig om dueproblematikk her: DUER.

kontakt abs skadedyrkontroll

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll AS jobber mye med kjøpesenterproblematikk, og er din rette samarbeidspartner. Kontakt oss for en uforpliktende prat.