Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

maur i huset

Maur i huset finnes ofte og er et kjent skadedyr. Stokkmaur kan gnage og uthule tørt trevirke, og ødelegger konstruksjoner.


Maur i husetMaur i huset
finnes ofte og er et kjent skadedyr. Stokkmaur kan gnage og uthule tørt trevirke, og ødelegger konstruksjoner.

Svart jordmaur / sukkermaur trives svært godt i isopor. De kan gå i treverk, men kun fuktskadet / råttent treverk. Hvis maur setter seg i sålen under huset eller i isolasjonen bør de bekjempes så raskt som mulig. Maurene har kommet for å bli, og forsvinner ikke av seg selv. En enkel metode som kan brukes for å bli kvitt problemet er en maurlokkeboks.

Det sier seg selv at maurproblemet kan bli relativt komplisert hvis maurene setter seg under varmekabler i sålen under huset. Hvis du ikke løser problemet snarlig, kan maurtua bli på tusenvis av maur. Ytterste konsekvens kan bli å pigge opp gulvet for å komme til maurtuen.

Skogmaur er den maurarten som bygger barnålstuer ute i naturen. De går normalt ikke inn i hus. Allikevel kan skogmaur utgjøre et stort problem, da de blir så ufattelig mange, og ofte kryr over alt rundt boligen din. Du får ikke være i fred. Da kan man forsvare en bekjempelse av tua. Av og til går også skogmaur inn i boliger. Da har de normalt funnet et hulrom i vegg, hvor de drar inn barnålene sine. Når dette skjer risikerer du store mengder maur i huset. Les mer i katalogen:

kontakt abs skadedyrkontroll

Husk at Skogmaur, og alle andre typer av maur gjør en stor nytte i naturen, så vi skal kun bekjempe tuene hvis de utgjør et direkte problem for oss og våre boliger.

Ta kontakt med oss nå for en uforpliktende og gratis samtale eller inspeksjon. Gå til vår kontaktside.